Saturday 7 January 2017

Treenerite talveseminar

Tartu DO klubi on vanimaid ja suurimaid judoklubisid Eestis ning on uhke olla osa sellest tiimist, kes selles klubis tegutseb. Oleme aastaid üksteist tundnud, nii mõnegi tänase treeneriga juba lapsena koos treeninud ise samas klubis. Tore on tõdeda, et aeg-ajalt võtame ette ühiseid tegemisi treenerite-keskis ja eks nii jagame ka häid nippe, rõõme ja muresid, mis trenni andmistega kerkivad.

Täna veetsime aega üpris uues V Spaas, mis asub Tartu Kvartali keskuses. Lõõgastusime ühiselt saunades ja basseinides ning lõpuks einestasime ka sealses restoranis.

Loomulikult on omade inimestega alati meeldiv aega veeta ja ühistel teemadel arutleda. Olgem ausad, see seltskond võiks spordist ja judost tunde või ka päevi järjest rääkida ning just see ongi tore nendel ühistel ajaveermistel - kõik nad saavad aru ja on ise sama agaralt teemaga end kursis hoidmas.

Mõne sõnaga aga ka V spaast. Asukoht loomulikult on mugav, Tartu kesklinn ikkagi. Samas on Tartu nõnda väike, et väga ei ole vahet, kuhu täpselt minna ja isiklikult mulle meeldib asukohalt näiteks Aura rohkem. Veekeskus ja spaa pole muidugi päris sama, aga no olgu. Kindlasti on tegemist uhke ja rohke spaaga, kõik on meeldiv, miski ei häiri, ometigi teist korda niipea sinna ei läheks, vaid külastaks paremal meelel siis juba mõnd muud spaad. Ärge teie laske end aga heidutada, kõik uus on põnev ja tasub proovida ning ehk leiate oma lemmiku ja tahate kohe veel ja veel minna.

Spaa hotelli restorani osas pean nentima, et sinna on soov uuesti tagasi minna veel väiksem ja no olgem ausad, see on kindlasti seotud minu toitumisharjumustega. Nimelt tunde saunatanud ja basseinitanud raskekaallane ei saa kindlasti peenutsejate restoranis kõhtu täis. Liha siiski oli maitsev, aga eelroog-pearoog-magustoit minu kõhtu sel viisil ei täitnud, et oleksin rahule jäänud ja saaksin seda soovitada ka headele kaaslastele. Tartus külluses toitlustuskohti, mis esteetilised, maitsvaid toite pakkuvad ja kõhtugi täitvad. Millalgi peaksin ilmselt võtma käsile ja rääkima natuke toitumisest ja oma lemmikutest ka, aga aasta on alles alguses, küll jõuan.

Kokkuvõtvalt peab nentima, et spaa- ja restoranikogemus ei olnud midagi märkimisväärset, kuid hea seltskond muutis tänase laupäeva meeleolukaks ja meeldivaks.
Tartu DO treenerid spaas
Spaa muidugi meenutas mulle, et pole ammu saanud ka sportmassaaži, mis ühele spordipoisile on kindlasti taastumist toetav, nii et tuleb seegi ette võtta.

Esmaspäeval saavad treenerid juba oma treening-gruppides katsetada omavahel jagatud mõtteid ja nippe, nii et uus aasta on alanud igal juhul kasulikult.

No comments:

Post a Comment