Saturday 28 January 2017

Üks päev, seitse medalit

Kass Arturi karikasari on juba veteran-võistlus lastele ja ka sel aastal on sari käima läinud. Esimene etapp siis toimus 28. jaanuaril Tartus ning ees ootab veel kaks - märtsis Ares ja aprillis Nõos. Nagu karikasarja puhul ikka, on iga kolme võistluse tulemus oluline, ehkki autasustatakse ka eraldi kõigil kolmel etapil.

Sel aastal saan uhkusega näitama oma suurt tiimi, kes kimonod selga ajasid ja võistlema tulid.
Kass Arturi I etapi Mettise tiim
Tulemustest nii palju, et minu grupi vapratest tuli esikohale kolm, teiseks üks ja kolmandaks kolm õpilast. Seega saime kamba peale medaleid kätte lausa seitse - uhke tulemus. Lisaks oli veel üks viies ja seitsmendaid kohti. Väga hea oli näha seda ka, et olenemata tulemusest kõik võitlesid ja pingutasid. Vigadest õpime, esmaspäeval trennis räägime üle ja juba järgmisel võistlusel saab jälle ennast proovile panna.
Lapsed olid tublid, tuju oli hea, tulemustega jään rahule. Juba praegu võin öelda mõne õpilase osas, et kindlasti on minek Eesti MV-le - kes ikka trennis kuulab ja tööd teeb, toob tulemusi ka ja kohe ilus vaadata head tehnikat.

Lisaks veel tore köieveo võistlus emade ja laste ning isade ja veidi suuremate laste vahel, et ikka vanemad ise ka tunneksid võistlusvaimu...
Isad laste vastu pingutamas

Kokkuvõtvalt treener on täna uhke, homme hommikuks on kõik šokolaadiga pannkoogid ära teeninud!

No comments:

Post a Comment